Beveiliging winkels

Beveiliging winkels

Voor en na sluitingstijd liggen veel aantrekkelijke
goederen in een winkel voor het grijpen. Voorkom dat mensen in de
verleiding komen en creëer samen met Rijnmond Security Systems een
gevoel van veiligheid voor klant en personeel.

Brandbeveiliging winkels

Menig bedrijf,kantoor of winkel, en menige woning is beter tegen inbraak beveiligd dan tegen brand. Terwijl brand meer schade dan de grootste inbraak kan opleveren. Sterker nog: veel bedrijven gaan na een brand failliet.

Een goede brandbeveiliging is prima aan te brengen in bestaande bouwwerken, maar het is raadzaam om al in de ontwerpfase maatregelen in te bouwen.

Camerabeveiliging winkels

Iedereen weet wel dat er op veel plaatsen bewakingscamera’s zijn. Daarbij eindigt de beeldinformatie op een monitor of beeldscherm en wordt deze niet (draadloos) op de ether aangeboden. Het systeem is dus ‘gesloten’: de beelden zijn niet voor derden beschikbaar.

Welke camera we plaatsen, hangt af van diverse factoren: wordt deze binnen of buiten geplaatst; hoe zijn de lichtomstandigheden; wat is de afstand tot het waar te nemen object en het doel van de waarneming?

Inbraakbeveiliging winkels

Iemand breekt glas, verwijdert iets, opent een deur of raam en betreedt een ruimte. Maar tegelijk zorgt diegene voor een trilling, onderbreekt hij een lichtbundel of stapt hij in een detectieveld van een bewegingsmelder. Bij een alarmsysteem registreert een detector een inbraak (of poging daartoe). En heeft de inbreker sowieso minder tijd om zijn buit te verzamelen.

Toegangsbeveiliging winkels

Primair is toegangscontrole feitelijk niets anders dan: ‘Wie, Waar en Wanneer naar binnen mag’. Een toegangscontrolesysteem herkent een persoon die een geldige informatiedrager heeft, bepaalt of deze persoon op dat tijdstip voor die locatie is geautoriseerd, en verleent al of geen toegang. Zo’n informatiedrager kan een kaart (eventueel met PIN) of sleutel zijn, maar ook een hand- of vingerafdruk.

Met het verlenen van toegang aan geautoriseerde personen zijn we nog niet klaar. Het is immers goed mogelijk dat een deur niet of niet goed sluit of zelfs moedwillig open wordt gehouden. Of dat iemand probeert mee te lopen. Ook dat moet allemaal leiden tot een alarm. Hoe dan ook is toegangscontrole maatwerk!

Kunnen wij iets voor u betekenen? Neem contact op

Contact opnemen met ons?

Waar kunnen we u mee van dienst zijn?


  Bel naar 088-1128900
Mail naar info@beaversecuritysystems.nl


Vestiging Spijkenisse
Postbus 165
3200 AD Spijkenisse


Overname Rijnmond Security Systems