Intercomsystemen

Anno 2020 zijn er veel mogelijkheden en keuzes in de wereld van intercomsystemen. Of u nu op zoek bent naar een eenvoudige deurintercom, deurbel met camera of zeer uitgebreid video intercomsysteem, wij leveren een ruim assortiment producten.

Als uitgangspunt leveren wij de standaard intercomsystemen.

Een eenvoudig, maar goed werkend intercomsysteem, uit te breiden met een extra beldrukker en binnentoestel. In de volksmond wordt dit ook vaak een deurtelefoon genoemd.

Naast dit standaard intercomsysteem hebben wij het 2-draads intercomsysteem en ip intercomsystemen.

Intercomsystemen worden veelvuldig toegepast en zijn in 2 groepen in te delen.

De eerste groep is de klassieke audio verbinding waarbij men kan horen, spreken om vervolgens een deur te openen. Belangrijk gegeven is dat men hierbij geen beeld heeft en dus moet vertrouwen op de stem van de bezoeker.

De tweede groep intercomsystemen is het meest toegepaste. Hierbij heeft men naast de audio ook beeld. Zo kunnen we verifiëren wie er voor de deur staat door niet alleen de stem maar ook het beeld te bekijken.

Intercomsystemen kunnen op vele mogelijke manieren worden aangelegd, denk hierbij aan de bestaande bekabeling hergebruiken, nieuwe verbindingen op basis van IP, of draadloze technieken wanneer bekabeling echt geen optie is.

Kunnen wij iets voor u betekenen? Neem contact op

Contact opnemen met ons?

Waar kunnen we u mee van dienst zijn?


  Bel naar 088-1128900
Mail naar info@beaversecuritysystems.nl


Vestiging Spijkenisse
Postbus 165
3200 AD Spijkenisse


Overname Rijnmond Security Systems